Cégismertető

A TRI-CHEM cég termékeivel 1998-ban kerültünk kapcsolatba, egy hirdetés kapcsán, ami textil-, selyem-, kerámia-, stb. festéstanfolyamot hirdetett. E tanfolyam elvégzése után nagyon rövid idő kellett csak, hogy rájöjjünk, milyen kiváló minőségű festékekre találtunk rá. A pólóra való saját kezűleg való festés akkoriban még egyáltalán nem volt elterjedt, ezt minden dicsekvés nélkül mi hoztuk be a köztudatba. Ez a felismerés, plusz az ideális festék hozták meg az áttörést.

Nagyon rövid idő alatt ismertek lettünk szakmai berkekben, a pólófestés egy magasan jegyzett kreatív gyermekfoglalkozássá vált. Ezt bizonyították a nagyszámú meghívások, sőt az újra meg újra való visszahívások. A TRI-CHEM amerikai festékgyár ezt azzal ismerte el, hogy 2000-ben forgalmazási jogot-, 2001-től kezdődően pedig KIZÁRÓLAGOS forgalmazási jogot biztosított számunkra az általa gyártott termékekre.Tekintettel arra, hogy a "PÓLÓFESTÉS KICSIKNEK-NAGYOKNAK" című gyermek program elért egy magas országosan ismert, sőt elismert színvonalat, 2001 októberétől védett programmá vált. A Magyar Szerzői Jogvédő Hivatalnál levédettük a programot. (ügyirat szám: P0104150/1)

Ennek oka az volt, hogy mivel a foglalkozásainkon a látogatottság tömeges méreteket kezdett ölteni, elkezdték másolni silány minőségű festékekkel. Ezek a próbálkozások nem segítették elő a megítélésünket, - kénytelenek voltunk védekezni ellene. Ma már ezt csak súlyos bűntetés terhe mellett próbálhatják meg. Mivel nem volt szó arról, hogy teljesen ki akarjuk sajátítani magunknak a piacot, ezért módot kerestünk és találtunk, hogy mások is lehetőséget kapjanak arra, hogy ezzel a festékcsaláddal u.n. franchise rendszer keretei között dobozhassanak. Azaz: az általunk megszabott minőségi feltételek mellett nyilvánosan és üzletszerűen foglalkozhassanak a pólófestéssel. Az azóta eltelt négy év alatt számos jelentkező lépett be hozzánk, ők azóta is nagy sikerrel végzik tevékenységüket. Mivel az ország nagy, minden meghívásnak nem tudunk eleget tenni, ezért ez úton is szeretnénk jelezni, hogy további munkatársak jelentkezését várjuk, akik kedvet éreznek ehhez a kreatív gyermekfoglalkozáshoz. Ennek az a feltétele, hogy alá kell írni egy szerződést, ami tartalmazza a minőségi-, etikai elvárásokat, meg kell vásárolni az induló készletet. Minimum egyéni vállalkozás keretei között kell végezni a vállalkozást, azaz a számlaadási kötelezettségnek eleget kell tudnia tenni. Nem kizárólag, de főleg vidéki jelentkezőket várunk.

Hogy az országos elismertség nem túlzás, az is jelzi, hogy különböző kereskdelmi TV csatornák (TV2, RTL Klub, stb.) eddig 7 alkalommal bizosítottak helyet a programunknépszerűsítésének. Magyarország legnagyobb családi-, ill. gyermekrendezvényein rendre ott vagyunk [pl.: T-Com gyereksziget rendezvénysorozat, városligeti majális- ill. gyereknapi rendezvények, Petőfi Csarnok Országos Kézműves Vásár rendezvénye, stb...]. Se szeri, se száma a Céges rendezvényeken való megjelenéseinknek. Rendkívül szerteágazó kapcsolatrendszert építettünk ki általános iskolákkal, óvodákkal, nyári táborok szervezőivel, művelődési házakkal, Road-Show-kal.