Festékek

A pólófestés kitűnő elfoglaltság 5 éves kortól, ami kh fél-egy óra időtartamra leköti a gyerekeket. Alkotó, kreatív tevékenységre készteti még a legproblémásabb és mozgékonyabb gyerekeket is.

A foglalkozás menete: A gyerekek és felnőttek kb. 100-150 minta kontúrja közül választhatnak, amik egy speciális tollal vannak rárajzolva zsírpapirra. A kiválas tott figurát rávasaljuk az általunk biztosított fehér vagy színes pólóra. Ezt színezik ki az általuk kiválasztott színekkel. 48 féle szín és árnyalatú festék közül választhatnak. Nagy előnye a festéknek a tubus kialakítása, melynek működése a golyóstoll működéséhez hasonló, tehát nem ecsetes festékről van szó. Ren kívül egyszerűen kezelhető, emiatt már kisgyerekkorban is biztos sikerélményhez juttatja használóját.

A festék száradási ideje 3-5 perc, emiatt minimális az esély, hogy összemaszatolják a félig elkészült pólót.

Természetesen saját ötletét is megfestheti, ezt a biztos rajzkészségű gyerm keknek ajánljuk, mivel nincs mód a korrigálásra.

A foglalkozáson minden qyermeknek személyesen magyarázzuk el a festés technikáját, a festékek tulajdonságait. A festék kialakításának az előnye, hogy teljesen piszok és foltmentes, és az egészségre nem ártalmas. A foglalkozáson egyszerre maximum 70-80 gyereket tudunk foglalkoztatni, de ennél több gyerek esetén is, időben elcsúsztatva, fogadni tudjuk őket.

Ily módon ez a program alkalmas:

 • óvodai csoportoknak
 • iskolanapok alkalmából
 • karácsonyi ajándékozásra
 • gyereknapi rendezvényekre
 • nyári táborokra
 • erdei iskolai kirándulásra
 • céges családi rendezvényekre, konferenciákra a résztvevők gyerekeinek tartalmas időtöltésére
 • születésnapi, névnapi stb. gyerekzsúrokra
 • cégek, egyesületek, iskolák, óvodák, stb. lógóinak, feliratainak, címereinek elkészítésére
 • Szabadtéri rendezvényeken kompletten, sátorral, székekkel, asztalokkal is képesek vagyunk megjelenni, Budapesten és vidéken egyaránt.

  Telefonszám:
  +36 30 298 36 23, +36 30 298 04 97

  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /var/www/polofestes/libs/MySQL.php:7 Stack trace: #0 /var/www/polofestes/libs/Db.php(65): MySQL->connect() #1 /var/www/polofestes/libs/Db.php(46): Db->__construct() #2 /var/www/polofestes/classes/Event.php(4): Db::getInstance() #3 /var/www/polofestes/content/programs.inc.php(4): Event->getEvents() #4 /var/www/polofestes/content/a_festes_menete.inc.php(32): require_once('/var/www/polofe...') #5 /var/www/polofestes/index.php(9): require_once('/var/www/polofe...') #6 {main} thrown in /var/www/polofestes/libs/MySQL.php on line 7